Kloakmessen 2014

Kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse – MESSE C, Fredericia 23.-24. januar 2014

Forventningerne er høje, når Danske Kloakmestre holder ”flyttedag” og inviterer til kloakmesse i større, professionelle omgivelser i MESSE C, Fredericia – lige i hjertet af Danmark.

Fra tidligere at være spredt over flere områder – indendørs, udendørs og i telte – præsenteres alt, såvel messedelen som Danmarksmesterskaberne i kloakarbejde, samlet i én messehal på 4.000 m2 indrettet til formålet.

De fysiske rammer, parkeringsforholdene, beliggenheden centralt i landet og et team som er vant til at afvikle fagmesser, er med til at sikre et optimalt forum, hvor fagfolk kan se nye produkter og løsninger og få inspiration til det daglige arbejde.

Med ændringen til januar-terminen er der samtidig taget hensyn til, at branchens udøvende har bedre tid til messebesøget, inden forårstravlheden sætter ind.

 

DM i Kloakarbejde

Som en del af KLOAKMESSEN 2014 kan alle besøgende også overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde.

Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der hædres tre personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne. 

 

Mød kunder og kolleger

Kloakmessen har også fokus på det sociale, når der på messens første dag inviteres til branchefest, hvor udstillerne kan møde både kunder og kolleger.