Kloakbranchens store fag- & indkøbsmesse
Mere plads, flere udstillere og rekordmange besøgende var resultatet af den første Kloakmesse i Danmarks mest centralt beliggende messecenter – MESSE C, Fredericia.
Nu følges der op på succesen, når der igen på et højt fagligt niveau kan demonstreres løsninger og vises endnu flere nyheder, teknik, services samt gode messetilbud til hele kloakbranchen på to effektive messedage.


Kloakmessen 2016 finder sted i MESSE C´s to identiske og sammenhængende haller (D & E) på i alt 8.000 m2, så der bliver albuerum og luft nok til alle relevante udbydere med tilbud til de udførende i Kloakbranchen.
Og det hele sker i professionelle rammer lige i hjertet af Danmark!

DM i kloak
Som en integreret og central del af KLOAKMESSEN 2016 kan alle de besøgende overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der ved messes afslutning hædres tre personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne.

Faglige indlæg
Kloakmessen byder på brancheaktuelle foredrag med både udstillere og andre eksperter på scenen.

Tilfredse udstillere…
”Var meget tilfreds med messen. Virkelig godt tilrettelagt for både udstillere og besøgende. Vi er helt sikkert med fremover”
”Flot arbejde – super messe”
Kommentarer fra et par af de 95 udstillere i analysen efter Kloakmessen 2014, hvor 98% af de deltagende firmaer svarede, at de ønskede at være med på messen igen i 2016. 

- og glade besøgende…..
96% af de 2.532 besøgende fagfolk udtrykte tilfredshed med Kloakmessen 2014, og 92% af dem forventer at besøge 2016-messen.
”Vildt godt. Bliv ved med det i fremtiden”. ”En rigtig god oplevelse og super godt med DM ved cafe-miljøet
J


Professionelt samarbejde
Messen arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre, der med godt 500 medlemmer er den største brancheforening på området.

 

Søgte du ...