BRANCHEAFTEN PÅ KLOAKMESSEN - !UDSOLGT! 

N.B. Opdateret - Der er ikke flere ledige billetter brancheaften på Kloakmessen. 

Brancheaften på Kloakmessen er en hyggelig aften i MESSE C for Kloakmessens udstillere og besøgende fagfolk efter lukketid på messens første dag.

TORSDAG DEN 23. JANUAR 2020

KLOKKEN 17.00-23.00

MESSE C

VESTRE RINGVEJ 101

7000 FREDERICIA


På kloakmessens brancheaften kan du opleve stand-upperen Mick Øgendahl, der ikke uden grund er én af landets mest populære komikere.

Blandingen af et enestående kropssprog og et unikt komisk talent med masser af fagter, lyde, ord og stemmeimitationer gør Mick til en sværvægter på den danske underholdningsscene.

Aftenen igennem bliver musikken styret af en DJ, som ved hvordan man sætter musikken sammen, så det bliver en både hyggelig og festlig aften.

Ud over Mick Øgendahl og DJ, så er der lagt op til en dejlig middag, sammen med kollegaer, udstiller og andre fagfolk.

Velkomstdrink

Forretsplanke på bord

Røget torsk med rødbede-/peberrods mayonaise, rejecocktail, seranoskinke med pesto og bagt peberfrugt samt bresola med artiskokker. Brød, brunet smør, aioli og olivenolie.

Hovedret fra street food boder

Rotisseristegt kylling, helstegt oksetyndstegsfilet med flødegratineret kartoffel og rødvinssauce, gourmetkalvespidsbryst med kål og små kartofler, braiseret grisekæber i mørkt øl med rodfrugter, café salat, og hvedekerne salat.

Dessert og ost

Ostebrædt med 3 slags ost og kompot samt kiks, bær-/blommetrifli og tiramisu.

KLOAKMESSENS brancheaften er forbeholdt KLOAKMESSENs udstillere og branchebesøgende. Der er ikke flere ledige billetter til dette arrangement. 

MESSE C finder du midt i Danmark, og vi har mere end 3.500 gratis parkeringspladser lige ved døren.

På kortet herunder har du mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.