Fynsk firma arbejder på højtryk under Kloakmessen


Kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse i Fredericia er det klart vigtigste forum for Dansk Højtryk A/S, som har en stor lille nyhed med

- Vi plejer at tale med besøgende uafbrudt, fra vi kommer, til vi går. Vi har altid mange fagfolk på vores stand, og det er helt klart den bedste og vigtigste messe for os overhovedet.

Sådan siger Jens Brok, indehaver og adm. direktør i Dansk Højtryk A/S, om firmaets deltagelse i Kloakmessen, som afholdes hvert andet år i MESSE C Fredericia.

Næste udgave er om godt fire måneder, og den tegner til at blive den hidtil største af sin slags. Den vestfynske virksomhed fra Haarby udvikler, opbygger og servicerer kloakspulere, højtryksrensere, slamsugere med mere, og det passer som hånd i handske med Kloakmessens målgruppe og koncept, konstaterer Jens Brok.

Nyhed: Minispuler

De seneste års fremgang for kloakbranchen har smittet positivt af på Dansk Højtryk A/S (der har fliserens-anlæg som sin anden niche), og det har covid 19-pandemien ikke rokket ved, fortæller direktøren.

- Vi kan have udfordringer med at skaffe bestemte dele, men aktivitetsniveauet er ikke ændret af corona, måske nærmest tværtimod, siger Jens Brok, som blandt andet har en spændende nyhed med til messen i Fredericia.

- Vores værksted har for nylig udviklet og bygget en lille, smart kloakspuler til mindre kloakrør. Modellen, DH Kloakspuler Micro, er bygget i et mobilt trolley system, så den er nem at tage med ind til opgaver, påpeger direktøren, som glæder sig til at præsentere både nye og velkendte produkter på Kloakmessen.

Kloakmessen 2022 afholdes den 24.-25. marts 2022 i MESSE C Fredericia i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.

Flere end 150 udstillere og det største udstillingsområde nogensinde byder de forventet flere end 3000 besøgende fagfolk velkommen.

Der er GRATIS adgang for fagfolk på kloakmessen mod registrering 

Registrer dig her og hent dit GRATIS adgangskort til messen