Vi har sammensat et stærkt hold, som står bag Kloakmessen i MESSE C. Alle har mange års erfaring, og har igennem årene fået stort branchekendskab.

Lars Søndergaard

Messechef

Lars har mere end 20 års erfaring indenfor messebranchen. Både udstillere og besøgende er derfor i trygge hænder med ham ved roret. Lars er med under hele processen, og kender alle kroge af messen - lige fra placering af udstillere til menuen i restauranterne. Tag endelig fat i ham, hvis du har nogle spændende nyheder, du synes messen kunne få gavn af.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@messec.dk

Nicky Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kommer du helt sikkert til at snakke med Nicky. Han er den rare mand, du har haft i røret, og som har fortalt dig om Kloakmessens mange muligheder, og han har været med på hele Kloakmessens vækstrejse.
Ønsker du at booke en stand, så ring til Nicky - han sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2777 0045

Send en mail: nn@messec.dk


Anne Knudsen

Projektkoordinator

Anne er med til at sikre, at din messedeltagelse bliver optimal. Hun sidder klar til at besvare spørgsmål på telefon og mail - du møder hende også på arrangørkontoret, hvor hun servicerer under messen.

Direkte: +45 2810 5714

Send en mail: ak@messec.dk

Kontakt hos brancheforeningen Danske Kloakmestre (DM i kloakarbejde, medlemsbladet Faktuelt, information om foreningen m.v.):

Danske Kloakmestre
Nørre Voldgade 106
Postboks 2125
1015 København K
bestyrelse@slet-dette.danskekloakmestre.dk
info@slet-dette.danskekloakmestre.dk
Tlf. +45 7216 0207

MESSE C finder du midt i Danmark, og vi har mere end 3.000 gratis parkeringspladser lige ved døren.

På kortet herunder har du mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.