Advarsel mod Fair Guide, EventFair og lignende

Vi oplever desværre at vores udstillere med jævne mellemrum bliver kontaktet og generet af henvendelser fra "Fair Guide", eller andre firmaer som EventFair, Slovakiet, Construction Data Verlag AG, Østrig og Expo-Guide, Mexico, der tilbyder optagelse/annoncering i deres messeguide, www.fair-guide.com.

Tilbuddene fra Fair Guide, giver det indtryk at de samarbejder med diverse messecentre. Men dette er ikke tilfældet, MESSE C har ikke på noget tidspunkt indgået samarbejde med Fair Guide. 
MESSE C har aldrig haft med Fair Guide at gøre, og udleverer ikke navne og oplysninger på udstillere, det skaffer Fair Guide selv ved at hente informationer fra messens hjemmeside. 

Metoden, Fair Guide og andre bruger, er at man lokkes til at ændre en fejl eller opdatere adresse og/eller firmanavn, og på den måde får sat sin underskrift.

Vær opmærksom på, at man, med en underskrift på en kontrakt fra Fair Guide, binder sig til at betale omkring 20.000,- for optagelse på deres hjemmeside de næste tre år - hvilket absolut ikke er pengene værd.