Nyheder

Her kan du grave ned i de seneste nyheder. Vi vil løbende opdatere siden med spændende nyt om messen, så husk at kigge forbi i ny og næ.

Rummelig opfindelse får premiere på Kloakmessen


Jysk smedevirksomhed har store forventninger til nyudviklet "Kloak-reol" som præsenteres på Kloakmessen i MESSE C i januar måned 2024.

Læs mere her

"Ny" fynsk aktør møder kunderne på Kloakmessen


I januar måned 2024 drager kloakmestre og entreprenører til fagmesse i Fredericia, hvor de blandt andet kan møde Nordjyllands/Fyns Grundvandssænkning og Ulefos.

Læs mere her

Kloakmessen er tilbage på den kendte januar termin


Forberedelserne til Nordeuropas eneste målrettede messe for kloakbranchen er startet, og forventningerne er høje. 

Læs mere om Kloakmessen 2024 her

Stor tilfredshed med Kloakmessen 2022


To måneders corona-forsinkelse anfægtede hverken besøgstallet eller stemningen på kloakbranchens store fagmesse i Fredericia

 Fredag eftermiddag sluttede den femte udgave af Kloakmessen i Fredericia, og både arrangører og udstillere kunne gå på weekend efter en meget vellykket og velbesøgt messe. De flere end 160 stande med alt fra værktøj til gravemaskiner blev i alt besøgt af 3.157 fagfolk, så der var travlhed overalt.

Læs mere om Kloakmessen 2022 her

Stort billedgalleri

Vores fotograf var rundt på Kloakmessen begge dage og fangede en god del af den dejlige messestemning, som er en stor del af Kloakmessen. Det er der kommet et stemningsfyldt billedgalleri ud af og det kan du se lige her.

Se billedgalleriet her