Nyheder

Her kan du grave ned i de seneste nyheder. Vi vil løbende opdatere siden med spændende nyt om messen, så husk og kig forbi i ny og næ.

 

 

Kloakbranchens fag- og indkøbsmesse i januar bliver den hidtil største. Når MESSE C Fredericia den 23.-24. januar åbner dørene for Kloakmessen 2020, er der lagt op til den hidtil største fagmesse for kloakbranchen herhjemme.

Læse mere her

TRAVLHED I BRANCHEN GIVER STORE FORVENTNINGER TIL KLOAKMESSEN 2020

Klimatilpasning og andre udfordringer giver rygende travlhed i kloakbranchen, som mødes i Fredericia den 23.-24. januar.

De seneste års skybrud, oversvømmelser og stigende grundvand er en kæmpe udfordring for både kommuner og private – og for de danske kloakmestre betyder vandmængderne propfyldte ordrebøger nu og mange år frem.

Læs mere her

KLOAKMESSEN 2018 SATTE BESØGSREKORD

3038 besøgte torsdag og fredag kloakbranchens fagmesse i MESSE C, Fredericia

Fredag eftermiddag sluttede den tredje udgave af Kloakmessen i MESSE, Fredericia, og arrangørerne og de 138 udstillere kunne begynde at pakke ned til weekenden med en god fornemmelse i maven:

Hele 3038 fagfolk besøgte messen over de to dage, og dermed blev den hidtidige besøgsrekord fra 2016 overgået med seks procent.

Læs hele historien her