Nyheder

Her kan du grave ned i de seneste nyheder. Vi vil løbende opdatere siden med spændende nyt om messen, så husk at kigge forbi i ny og næ.

Kloakmessen 2022 udskydes to måneder til den 24.-25. marts 2022


Forlængelse af COVID-19 restriktioner tvinger arrangørerne af Kloakmessen til at udskyde kloakbranchens fagmesse med to måneder til 24. og 25. marts 2022.

Læs mere her


 

Om seks uger åbner den hidtil største udgave af Kloakmessen


På udstillerside meldes der om "alt udsolgt" på Kloakmessen i Fredericia den 27.-28. januar.

 Opbakningen og forventningerne er i top, når kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse slår dørene op om halvanden måned i MESSE C Fredericia. Der er nemlig dømt rekord både i antallet af udstillere (144) og på areal. Både messehal D og E, svarende til i alt 8.000 kvadratmeter, vil stå klar, fyldt med produkter, maskiner, nyheder, teknik og services til hele kloakbranchen, og hertil kommer "DM i Kloakarbejde" m.m

Læs hele nyheden her

Øbakke A/S dobler op på Kloakmessen

Stor vækst i salget af blandt andet minigravere hos Øbakke A/S, som deltager på Kloakmessen 2022 med en dobbelt så stor stand.

Se hvorfor i nyheden her

Betonproducent får vigtig feedback på Kloakmessen

En af landets førende betonvareproducenter, IBF, viser en bred vifte af produkter, løsninger og nyheder på Kloakmessen i Fredericia.

Læs hele nyheden her

Nedlukning skabte rift om renseanlæg i det åbne land

Watersystems A/S præsenterer naturligvis deres flagskib, minirenseanlægget WS Bioclean i Fredericia, men de besøgende kan blandt andet også se forskellige udskillere, som er et ret nyt område for Aabenraa-virksomheden.

Læs hele nyheden her

 

Fynsk firma arbejder på højtryk under Kloakmessen

Kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse i Fredericia er det klart vigtigste forum for Dansk Højtryk A/S, som har en stor lille nyhed med på messen - Vi plejer at tale med besøgende uafbrudt, fra vi kommer, til vi går. Vi har altid mange fagfolk på vores stand, og det er helt klart den bedste og vigtigste messe for os overhovedet. Sådan siger Jens Brok, indehaver og adm. direktør i Dansk Højtryk A/S.

Læs mere om Dansk Højtryk A/S og deres nyhed på messen her

 

Udstillere flokkes om Kloakmessen 2022

Rekordstor interesse for at deltage på kloakbranchens fag- og indkøbsmesse i Fredericia i januar 2022.

 

Læs hele nyheden her