Nyheder

Her kan du grave ned i de seneste nyheder. Vi vil løbende opdatere siden med spændende nyt om messen, så husk at kigge forbi i ny og næ.

Kloakmessen er tilbage på den kendte januar termin


Forberedelserne til Nordeuropas eneste målrettede messe for kloakbranchen er startet, og forventningerne er høje. 

Læs mere om Kloakmessen 2024 her

Stor tilfredshed med Kloakmessen 2022


To måneders corona-forsinkelse anfægtede hverken besøgstallet eller stemningen på kloakbranchens store fagmesse i Fredericia

 Fredag eftermiddag sluttede den femte udgave af Kloakmessen i Fredericia, og både arrangører og udstillere kunne gå på weekend efter en meget vellykket og velbesøgt messe. De flere end 160 stande med alt fra værktøj til gravemaskiner blev i alt besøgt af 3.157 fagfolk, så der var travlhed overalt.

Læs mere om Kloakmessen 2022 her

Stort billedgalleri

Vores fotograf var rundt på Kloakmessen begge dage og fangede en god del af den dejlige messestemning, som er en stor del af Kloakmessen. Det er der kommet et stemningsfyldt billedgalleri ud af og det kan du se lige her.

Se billedgalleriet her

20 Kloakarbejdere går i kassen sammen ved DM i Kloak

Ikke færre end 20 kloakarbejdere går i kassen sammen i MESSE C. Over to dage er de klar til ædel kappestrid på rør, muffer, bøjninger og andet, når DM i Kloak for første gang rykker ind i den store hal i messecentret i Fredericia, sammen med resten af Kloakmessen 2022.

Læs mere her

Maskinbranchen rykker for alvor ind på Kloakmessen


Stadig flere leverandører af entreprenørmaskiner til kloakbranchen skriver sig på udstillerlisten til Kloak messen - og publikummet vil se maskiner.

Læs mere her

Corona-flytning åbner for nye udstillere på Kloakmessen

Glæde og forventning hos en halv snes firmaer ekstra, der sikrer ny udstillerrekord

Læs mere

Kloakmessen 2022 udskydes to måneder til den 24.-25. marts 2022


Forlængelse af COVID-19 restriktioner tvinger arrangørerne af Kloakmessen til at udskyde kloakbranchens fagmesse med to måneder til 24. og 25. marts 2022.

Læs mere her


2022 versionen bliver den hidtil største udgave af Kloakmessen


På udstillerside meldes der om "alt udsolgt" på Kloakmessen i Fredericia den 24.-25. marts 2022.

Opbakningen og forventningerne er i top, når kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse slår dørene op i MESSE C Fredericia. Der er nemlig dømt rekord både i antallet af udstillere (154) og på areal. MESSE C vil stå klar, fyldt med produkter, maskiner, nyheder, teknik og services til hele kloakbranchen, og hertil kommer "DM i Kloakarbejde" m.m

Læs hele nyheden her

 

 

Øbakke A/S dobler op på Kloakmessen

Stor vækst i salget af blandt andet minigravere hos Øbakke A/S, som deltager på Kloakmessen 2022 med en dobbelt så stor stand.

Se hvorfor i nyheden her

Betonproducent får vigtig feedback på Kloakmessen

En af landets førende betonvareproducenter, IBF, viser en bred vifte af produkter, løsninger og nyheder på Kloakmessen i Fredericia.

Læs hele nyheden her

Nedlukning skabte rift om renseanlæg i det åbne land

Watersystems A/S præsenterer naturligvis deres flagskib, minirenseanlægget WS Bioclean i Fredericia, men de besøgende kan blandt andet også se forskellige udskillere, som er et ret nyt område for Aabenraa-virksomheden.

Læs hele nyheden her

 

Fynsk firma arbejder på højtryk under Kloakmessen

Kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse i Fredericia er det klart vigtigste forum for Dansk Højtryk A/S, som har en stor lille nyhed med på messen - Vi plejer at tale med besøgende uafbrudt, fra vi kommer, til vi går. Vi har altid mange fagfolk på vores stand, og det er helt klart den bedste og vigtigste messe for os overhovedet. Sådan siger Jens Brok, indehaver og adm. direktør i Dansk Højtryk A/S.

Læs mere om Dansk Højtryk A/S og deres nyhed på messen her

 

Udstillere flokkes om Kloakmessen 2022

Rekordstor interesse for at deltage på kloakbranchens fag- og indkøbsmesse i Fredericia i marts måned 2022.

 

Læs hele nyheden her