Nedtællingen er startet til Kloakmessen 2024

Om tre uger starter kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse i Fredericia

Kloakmestre og entreprenører i hele landet har et stort kryds i kalenderen ud for den 25.-26. januar, hvor Kloakmessen 2024 afholdes i MESSE C Fredericia.

 Blandt de udstillere, der glæder sig til at byde de besøgende fagfolk velkommen, er AL-LIFT A/S fra Lemvig, som er førende specialister i løftegrej.

- Kloakmessen er blandt vores absolut bedste messer.

Vi får en masse nye leads, vi kan arbejde med i foråret, og der bliver såmænd også handlet; sidste gang blev der trukket afsted med hovedparten af det grej, vi havde med, så vi kunne næsten melde udsolgt.

I år har vi valgt at udvide standen, så vi kan invitere endnu flere kunder ind til en snak, samtidig med at de kan se og prøve vores materiel, fortæller salgschef Michael Frederickson.

Han tilføjer, at der er fokus som aldrig før på løfteudstyr og vakuumsugegrej, både af hensyn til arbejdsmiljøet og effektiviteten.

- Vi har igennem årene udviklet grej med stærkere sugemotorer og bedre løfteevne, så det også kan håndtere porøse og utætte fliser og betonblokke, oplyser Michael Frederickson, som også varsler 'grønne' nyheder. Alle virksomhedens maskiner kan nemlig nu leveres med en 100 procent grøn drivlinje. - Vi præsenterer udstyr på batteridrift til blandt andet brolægning. Vi er ikke de første, men vi har brugt den fornødne tid til at udvikle holdbare, gennemtestede løsninger med fokus på lang driftstid, påpeger salgschefen.

Også hos C-TV Technology A/S, en af Nordens førende importører og forhandlere af professionelt kloakudstyr, ser de frem til de to messedage i Fredericia. - Jeg tror, vi har deltaget på alle messerne, for det er den helt rigtige målgruppe, der besøger Kloakmessen. Ofte er det mester selv, der er med rundt, og han kan hurtigt sige ja eller nej til køb og vurdere, hvad der er interessant, og hvad der ikke er, konstaterer kommerciel manager Michael Skovhus.

Han tilføjer, at Aalborg-virksomheden har masser af spændende grej med, herunder nye og forbedrede kameratyper til kloakinspektion.

Kloakmessen finder sted i MESSE C Fredericia den 25.-26. januar 2024