Praktisk information

Her på siden finder du al den praktiske information, du måtte have brug for i forbindelse med dit besøg på Kloakmessen. Du kan blandt andet finde åbningstider, link til registrering, vejviser til MESSE C m.m.

Kloakmessen finder sted lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage. Messen er åben:

Torsdag den 25. januar 2018 kl. 09.00-16.00

Fredag den 26. januar 2018 kl. 09.00-15.00

GRATIS adgang for fagfolk mod registrering

Hent adgangskort her

Kloakmessen byder på brancheaktuelle foredrag med både udstillere og andre eksperter på scenen. Vi vil løbende løfte sløret for programmet for de to messedage her på siden.

Tag kataloget i lommen

Kunne du tænke dig at sammensætte dit eget program eller udvælge dine favorit udstillere, som du absolut skal besøge, når du er på messe? Ville det ikke også være lækkert at kunne se, hvor du er i hallen, når du går rundt?

Så er MESSE C’s nye App lige noget for dig! Vi har samlet kataloget, så du kan putte det i lommen, og har det lige ved hånden - altid. App'en vil blive klar op til messen i 2018. Den kan hentes via Appstore og Google Play - søg på MESSE C.

Kloakmessen er arrangeret af MESSE C, Fredericia i tæt samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.

MESSE C har flere end 3.500 GRATIS parkeringspladser.

Du skal ikke længere rende og lede efter din bil. Når du henter MESSE C App'en, har du som besøgende mulighed for at markere din bils placering på et kort ved ankomst, og få hjælp til at finde den igen, når du er færdig på udstillingen. App'en kan hentes i Appstore eller Google Play - søg efter MESSE C.

MESSE C finder du midt i Danmark, og vi har mere end 3.000 gratis parkeringspladser lige ved døren.

På kortet herunder har du mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.