Kloakbranchens store fag- & indkøbsmesse

138 udstillende firmaer og 3.038 besøgende fagfolk var på plads på de ca. 7.500 m2 på den tredje Kloakmesse i Danmarks mest centralt beliggende messecenter – MESSE C, Fredericia. 

På 2020-messen følges der op på succesen, når der igen på et højt fagligt niveau på to effektive messedage demonstreres løsninger og vises nyheder, teknik, services og gode messetilbud til hele kloakbranchen.

DM i Kloak

Som en integreret og central del af Kloakmessen 2020 kan alle de besøgende overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der ved messes afslutning hædres to personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne.

DM i Kloak er afholdt i samarbejde med Danske Kloakmestre, og har mange virksomheder bag som sponsorer af konkurrencen. Læs mere her >>

”Var meget tilfreds med messen. Virkelig godt tilrettelagt for både udstillere og besøgende. Vi er helt sikkert med fremover”

- Udstiller på Kloakmessen

”Vildt godt. Bliv ved med det i fremtiden”. ”En rigtig god oplevelse og super godt med DM ved cafe-miljøet

- Besøgende på Kloakmessen

Messen arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre, der med knap 500 medlemmer er den største brancheforening på området.

Læs mere om Danske Kloakmestre Læs mere her >>