Kloakbranchens store fag- & indkøbsmesse

143 udstillere var på plads da dørene slog op til den 4. Kloakmesse i Danmarks mest centralt beliggende messecenter – MESSE C, Fredericia.

To effektive messedage med højt fagligt niveau var nøgleordene, da branchens førende leverandører på 8.000 m2 demonstrerede løsninger og viste nyheder, teknik, og services til hele kloakbranchen.

Her kunne man også opleve DM i Kloak som afholdes hvert andet år på Kloakmessen i Fredericia, som en central og integreret del af messen. Her kunne man følge konkurrencen på nærmeste hold fra tribunerne, og fornemme hvordan DM er med til at fastholde stoltheden ved faget, og demonstrerer hvordan der hver dag leveres kvalitetsarbejde hos kunderne.

Læs mere om DM i Kloak her

DM i Kloak

Som en integreret og central del af Kloakmessen 2022 kan alle de besøgende overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der ved messes afslutning hædres to personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne.

DM i Kloak er afholdt i samarbejde med Danske Kloakmestre, og har mange virksomheder bag som sponsorer af konkurrencen. Læs mere her >>

”Var meget tilfreds med messen. Virkelig godt tilrettelagt for både udstillere og besøgende. Vi er helt sikkert med fremover”

- Udstiller på Kloakmessen

”Vildt godt. Bliv ved med det i fremtiden”. ”En rigtig god oplevelse og super godt med DM ved cafe-miljøet

- Besøgende på Kloakmessen

Messen arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre, der med knap 500 medlemmer er den største brancheforening på området.

Læs mere om Danske Kloakmestre Læs mere her >>