Kloakbranchens store fag- & indkøbsmesse

Flere end 130 udstillere vil være på plads, når dørene slås op til den 4. Kloakmesse i Danmarks mest centralt beliggende messecenter – MESSE C, Fredericia.

To effektive messedage med højt fagligt niveau er nøgleordene, når branchens førende leverandører på 8.000 m2 demonstrerer løsninger og viser nyheder, teknik, services og gode messetilbud til hele kloakbranchen.

Oplev også DM i Kloak som afholdes hvert andet år på Kloakmessen i Fredericia, som en central og integreret del af messen. Her kan du følge konkurrencen på nærmeste hold fra tribunerne, og fornemme hvordan DM er med til at fastholde stoltheden ved faget, og demonstrerer hvordan der hver dag leveres kvalitetsarbejde hos kunderne.

Læs mere om DM i Kloak her

Branchefest torsdag aften

Deltag også i branchefesten for udstillere og besøgende fagfolk torsdag aften, når Mick Øgendahl leverer stand up til kloakbranchen

Læs mere om branchefesten her

DM i Kloak

Som en integreret og central del af Kloakmessen 2020 kan alle de besøgende overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der ved messes afslutning hædres to personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne.

DM i Kloak er afholdt i samarbejde med Danske Kloakmestre, og har mange virksomheder bag som sponsorer af konkurrencen. Læs mere her >>

”Var meget tilfreds med messen. Virkelig godt tilrettelagt for både udstillere og besøgende. Vi er helt sikkert med fremover”

- Udstiller på Kloakmessen

”Vildt godt. Bliv ved med det i fremtiden”. ”En rigtig god oplevelse og super godt med DM ved cafe-miljøet

- Besøgende på Kloakmessen

Messen arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre, der med knap 500 medlemmer er den største brancheforening på området.

Læs mere om Danske Kloakmestre Læs mere her >>