Kloakbranchens store fag- & indkøbsmesse

Mere plads, flere udstillere og rekordmange besøgende var resultatet af de første to Kloakmesser i Danmarks mest centralt beliggende messecenter – MESSE C, Fredericia. 
Nu følges der op på succesen, når der igen på et højt fagligt niveau kan demonstreres løsninger og vises endnu flere nyheder, teknik, services samt gode messetilbud til hele kloakbranchen på to effektive messedage.

Kloakmessen 2018 finder sted i MESSE C´s to identiske og sammenhængende haller (D & E) på i alt 8.000 m2, så der bliver albuerum og luft nok til alle relevante udbydere med tilbud til de udførende i Kloakbranchen. Og det hele sker i professionelle rammer lige i hjertet af Danmark!

DM i Kloak

Som en integreret og central del af Kloakmessen 2018 kan alle de besøgende overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der ved messes afslutning hædres tre personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne.

DM i Kloak er afholdt i samarbejde med Danske Kloakmestre, og har mange virksomheder bag som sponsorer af konkurrencen. Læs mere her >>

Kloakmessen byder på brancheaktuelle foredrag med både udstillere og andre eksperter på scenen. Vil du på scenen? Så kontakt os i dag >>

”Var meget tilfreds med messen. Virkelig godt tilrettelagt for både udstillere og besøgende. Vi er helt sikkert med fremover”

- Udstiller på Kloakmessen

”Vildt godt. Bliv ved med det i fremtiden”. ”En rigtig god oplevelse og super godt med DM ved cafe-miljøet

- Besøgende på Kloakmessen

Messen arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre, der med knap 500 medlemmer er den største brancheforening på området.

Læs mere om Danske Kloakmestre >>