Kloakbranchens store fag- & indkøbsmesse

I Danmarks mest centralt beliggende messecenter er der sat 14.000 kvm af til blandt andet de flere end 160 udstillere, der repræsenterer branchens førende leverandører. De vil på messen stå klar til at demonstrere løsninger samt nyheder inden for teknik og services til hele kloakbranchen. Den faglige stolthed ved at kunne levere håndværk af høj kvalitet er afgørende for fagets fremtid og tiltrækningen af elever til den næste generation af rørlæggere og kloakmestre. Som en central og integreret del af messen kan du derfor også opleve konkurrencen om at blive Danmarks bedste i kloak på nært hold. Og der er generøse præmier på højkant, når elever, rørlæggere og mestre dyster i fagets discipliner. 

Læs mere om DM i Kloak her

DM i Kloak

Som en integreret og central del af Kloakmessen 2024 kan alle de besøgende overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der ved messes afslutning hædres to personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne.

DM i Kloak afholdes i samarbejde med Danske Kloakmestre, og har mange virksomheder bag som sponsorer af konkurrencen. Læs mere her >>

”Var meget tilfreds med messen. Virkelig godt tilrettelagt for både udstillere og besøgende. Vi er helt sikkert med fremover”

- Udstiller på Kloakmessen

”Vildt godt. Bliv ved med det i fremtiden”. ”En rigtig god oplevelse og super godt med DM ved cafe-miljøet

- Besøgende på Kloakmessen

Messen arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre, der med knap 500 medlemmer er den største brancheforening på området.

Læs mere om Danske Kloakmestre Læs mere her >>