"Ny" fynsk aktør møder kunderne på Kloakmessen


I januar måned 2024 drager kloakmestre og entreprenører til fagmesse i Fredericia, hvor de blandt andet kan møde Nordjyllands/Fyns Grundvandssænkning og Ulefos

I store dele af juni var tørkeindekset mørkerødt, og nogle steder i landet oplevede man fire uger uden en dråbe regn. Juli var en helt anden historie - det blev den vådeste juli siden 1874, hvor man begyndte at måle nedbør i Danmark.

Jo, de store udsving og ekstreme vejrhændelser er over os, og det stiller blandt andet store krav til kloakbranchen, som i januar mødes til Kloakmessen 2024.

Den store fag- og indkøbsmesse i Fredericia arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre, og her præsenteres de nyeste teknikker og materialer samt alle nyheder indenfor udstyr, maskiner og køretøjer.

Blandt udstillerne er Nordjysk Grundvandssænkning, som apropos regn har rygende travlt med grundvandssænkning i forbindelse med eksempelvis byggerier og kloakering, samt med brøndboring, vandboring, overpumpning etc.

- Kloakmessen er et rigtig godt forum for os, hvor vi møder en lang række af vores gode kunder. Geografisk ligger det perfekt, ikke mindst næste gang, hvor vi præsenterer vores nye afdeling, siger daglig leder Christian Sten Andreasen

- Vi har, som navnet siger, vores udspring i det nordjyske, men vi løser opgaver i det meste af landet. I den forbindelse har vi for nylig opkøbt en virksomhed på Fyn med nogenlunde samme profil som os, som nu hedder Fyns Grundvandssænkning. Vores nye fynske kolleger er med på standen i Fredericia, hvor de kan få en snak med kunder fra især Fyn, Sydjylland og Sjælland, konstaterer Christian Sten Andreasen.

Også hos Ulefos glæder de sig til gensynet med nuværende og potentielle kunder på Kloakmessen. Ulefos er et nordisk selskab med produktion og salg af brøndgods og andre produkter til vand- og afløbsindustrien.

- Det plejer at være meget positivt for os at deltage i Fredericia. Der laves en markant markedsføringsindsats hver gang forud for messen, og der er altid mange besøgende - og det er vel at mærke den helt rigtige målgruppe, lyder det fra salgs- og marketingkoordinator Nadja Frydensberg.

- Kloakmessen er en mulighed for at vise os frem for dem, der måske ikke kender os - og at sætte fokus på elementer i vores brede produktudvalg, som ikke alle vores kunder måske er bekendt med. Jeg forventer en masse besøgende på standen og et par travle dage, fastslår Nadja Frydensberg.

Kloakmessen finder sted i MESSE C Fredericia den 25.-26. januar 2024.

Udgivet i August 2023 af Kloakmessen og MESSE C Fredericia