Betonproducent får vigtig feedback på Kloakmessen

En af landets førende betonvareproducenter, IBF, viser en bred vifte af produkter, løsninger og nyheder på Kloakmessen i Fredericia

Selv om IBF er en af landets største producenter af betonprodukter, så vægtes forbindelsen til de mindre kunder og slutbrugere meget højt. Det ses blandt andet på Kloakmessen i Fredericia i januar, hvor IBF er til stede med en stor stand og mange folk.

- Her kommer vi i direkte dialog med mange af de kunder og slutbrugere, som måske normalt handler deres varer via en grossist eller trælast. I Fredericia kan vi præsentere produkter og løsninger for dem, som de selv kan se og opleve, fortæller Bent Bendtzen, salgschef i IBF. Han fortsætter:

- På messen får vi også mange gode snakke om muligheder og løsninger. Vi hører fra dem, der går ude i marken, hvad de oplever - hvad synes de om vores produkter, hvad savner de, hvad kan vi gøre anderledes eller smartere? Kloakmestre og entreprenører pakker ikke tingene ind - vi får både ris og ros, råt for usødet, og det er meget værdifuldt for os, bemærker salgschefen.
Han tilføjer, at Kloakmessen også er et godt forum til at aflæse temperaturen på markedet, hvilket kan bruges til at tilpasse produktionen.

Den helt rigtige besøgsmålgruppe

Jesper K. K. Bang, ingeniør og chef i IBF's afløbstekniske afdeling, glæder sig også til dagene i Fredericia:

- Kloakmessen er en rigtig god messe for os. Det er de rigtige mennesker, der kommer; ikke mindst entreprenører og kloakmestre.

Det er så vigtigt for os at være i dialog med dem på denne type messe - både i forhold til konkrete produkter og projekter, og i forhold til produktudvikling og ønsker, konstaterer han.

Ifølge afdelingschefen supplerer Kloakmessen den lignende messe i Taastrup perfekt i forhold til geografi, besøgsmålgruppe etc.

I Fredericia præsenterer IBF blandt andet løsninger til LAR (Lokal Afledning af Regnvand), herunder såkaldt permeabel belægning, hvor overfladevand kan trænge igennem. Det er et område, der med sikkerhed er fokus på de næste mange år med det voksende antal ekstreme vejrfænomener. Der vises også afløbsrør i beton, betonbrønde og et helt udskillerprogram i beton.

- Vi præsenterer også vores nye Leca Termblokke. Mange kloakmestre og entreprenører arbejder også med at lave sokler for blandt andet typehusfirmaer, og her byder vi ind med innovative blokke på op til 240 centimeter længde, svarende til mere end 10 "almindelige" blokke. Det betyder hurtigere sætning, færre samlinger og dermed bedre isolering, og det skåner medarbejderne, fordi de sættes med maskine, påpeger Bent Bendtzen.

Kloakmessen foregår i 2022, den 24. - 25. marts i MESSE C Fredericia.


Gratis adgang for fagpersoner

Der er GRATIS adgang for fagfolk på kloakmessen mod registrering 

Registrer dig her og hent dit GRATIS adgangskort til messen