Når Kloakmessen 2022 åbner bliver det den hidtil største udgave af Kloakbranchens fag- og indkøbsmesse

 

På udstillersiden er der meldt "alt udsolgt" på Kloakmessen i Fredericia den 24.-25. marts 2022.

Opbakningen og forventningerne er i top, når kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse slår dørene op i MESSE C Fredericia. Der er nemlig dømt rekord både i antallet af udstillere (154) og på areal. MESSE C vil stå klar, fyldt med produkter, maskiner, nyheder, teknik og services til hele kloakbranchen, og hertil kommer "DM i Kloakarbejde" m.m.

- Opbakningen viser med al tydelighed, at Kloakmessen er blevet hele branchens samlingspunkt. Om den hidtil største messe så også resulterer i et rekord-besøgstal, må tiden vise. Men det er i al fald en stærkt besat fagmesse, der venter de besøgende, fastslår Lars Søndergaard. Han er messechef i MESSE C, som arrangerer Kloakmessen i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.

Kompakte nyheder fra Fyn

Blandt de mange udstillere på Kloakmessen er den fynske virksomhed 380Invent, som udvikler og producerer deres egen linje af tilt-rotatorer kaldet Compacttilt. Med en tilt-rotator kan føreren af en gravemaskine både tilte (vippe) og rotere det redskab, der arbejdes med.

- Det er første gang, vi deltager, og vi ser meget frem til det. Vi har lanceret nye produkter i år, så vi nu er oppe på otte forskellige modeller. Det vil vi meget gerne vise kloakbranchen, som en vigtig målgruppe for vores udstyr, fastslår Maria Gade fra 380Invent. De fynske tilt og tiltrotatorer udmærker sig ifølge Maria Gade ved at være lette, kompakte og smalle, og de kan med den nyeste udvidelse af serien bruges på gravemaskiner helt ned til 1-2 tons og op til 6-10T.

- Vi sælger vores produkter gennem forhandlere, men Kloakmessen er en oplagt mulighed for os at møde vores slutkunder direkte og få deres input til, hvad de ønsker og har brug for, tilføjer Maria Gade.

Ud over de mange udstillere kan de besøgende fagfolk også glæde sig til DM i Kloak, som altid er en populær aktivitet, hvor publikum kan følge de modige deltagere på nærmeste hold. Der dystes i to kategorier: Uddannede kloakmestre, rørlæggere og anlægsstruktører samt ”Under uddannelse”, der omfatter lærlinge og deltagere i skoleforløb. Der er præmier til samtlige deltagere og virkelig attraktive præmier til vinderne i begge kategorier.

Selv om corona-tallene i øjeblikket går den forkerte vej, så er messechefen meget fortrøstningsfuld omkring afviklingen af Kloakmessen den 27.-28. januar 2022: - Som det er nu, er den eneste restriktion, at alle skal vise Coronapas ved indgangen. Vi forventer, at det fortsætter sådan - også set i lyset af den massive kampagne for det såkaldte boosterstik.

Vi holder naturligvis øje med udviklingen og vil selvsagt følge alle retningslinjer nøje, fastslår Lars Søndergaard.

Der er gratis adgang til messen for fagfolk mod registrering

Der er GRATIS adgang for fagfolk på kloakmessen mod registrering.

HUSK forevisning af Coronapas ved indgangen.