Kloakmessen 2022 udskydes to måneder til den 24.-25. marts 2022

Forlængelse af COVID-19 restriktioner for bl.a. messer tvinger arrangørerne af Kloakmessen til at udskyde kloakbranchens fagmesse med to måneder til 24. og 25. marts 2022.

Forventningen var, at Kloakmessen 2022 i Fredericia kunne gennemføres som planlagt den 27.-28. januar, fordi de midlertidige corona-restriktioner skulle ophæves fra 17. januar. Men nu trækker nye indstillinger fra Epidemikommissionen dog tæppet væk under messen, da regeringen på denne baggrund forlænger nogle af restriktionerne, så det ikke er muligt at gennemføre messen i januar.

Arrangørerne – MESSE C og Brancheforeningen Danske Kloakmestre – har ellers sammen med udstillerne kørt på med alle forberedelser, markedsføring m.v., men må nu se sig nødsaget til at trække i bremsen.

"Vi stod med en totalt udsolgt messe, udstillerne var virkelig klar til at give den gas, og fagpublikummet var i fuld gang med at registrere sig som besøgende", siger messechef Lars Søndergaard, MESSE C og fortsætter:

”Det er lykkedes at omrokere i kalenderen, så den 5. udgave af Kloakmessen i stedet kan afvikles i MESSE C den 24.-25. marts 2022. Ved flytningen får vi samtidig mulighed for at placere messen, så den afvikles i én stor samlet hal mod tidligere i to mindre haller. Med denne løsning kan vi skabe ekstra luft mellem standene og sikre, at nogle af de firmaer der stod på venteliste til den udsolgte messe kan tilbydes plads".

Danske Kloakmestres formand Mikael Skov er også rigtig ærgerlig over nødvendigheden af at udskyde messen, som er branchens vigtigste mødested.

”Mødet med kollegerne er altid noget, jeg ser frem til, men det er selvfølgelig netværket med udstillerne, som er vores daglige leverandører, der er i fokus. Det er her, vi præsenteres for nye produkter og service og hvor der er tid til at gå i dialog og sammenligne løsninger” siger formanden for Danmarks største brancheforening inden for kloakområdet.

Han er dog overbevist om, at såvel udstillerne som de besøgende fagfolk loyalt vil bakke op om den ændrede termin - fri af restriktioner - og deltage i vanligt omfang senere på foråret.

Yderligere oplysninger
Kontakt: Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@messec.dk