Maskinbranchen rykker for alvor ind på Kloakmessen

Stadig flere leverandører af entreprenørmaskiner til kloakbranchen skriver sig på udstillerlisten til Kloak messen - og publikummet vil se maskiner

Publikums ønske om flere maskiner og grej er blevet hørt

Gæsterne på Kloakmessen i MESSE C, Fredericia vil have entreprenørgrej. Derfor er indsatsen over for leverandørerne af maskiner og grejet til dem forud for årets Kloakmesse styrket. Og det giver pote. Stadig flere maskinleverandører har skrevet sig på årets udstillerliste forud for messen den 24 og 25. marts 2022.

“Vi har markant flere udstillere med maskiner i år end på nogen af de foregående messer. Dermed opfylder vi et ønske fra kloakmessens publikum, som decideret har efterlyst flere maskiner og maskin-grej.” fortæller Lars Søndergaard, Messechef i MESSE C.

Det er MESSE C, det store messecenter i Fredericia, som står for arrangementet af kloakmessen i samarbejde med Danske Kloakmestre.

Her glæder Formand Michael Skov sig over, at maskinbranchen også vil med i kloakken. “Branchen har naturligvis altid været velkommen på kloakmessen. Men det er rigtigt, at der er sket en markant tilgang af udstillere i forhold til tidligere.

Det ser ud til, at makin-firmaerne for alvor er blevet opmærksomme på messen, og det er da også helt logisk. Alle Kloakmestre bruger jo entreprenørmaskiner.” fortæller Michael Skov.

Læs mere på MMM Online
Du kan se meget mere om entreprenørmaskinernes indtog på Kloakmessen på Maskin- og Materielmagasinets hjemmeside, som vi har lånt denne historie fra.

Læs mere her


Gratis adgang for fagfolk på Kloakmessen

Der er GRATIS adgang for fagfolk på kloakmessen mod registrering.

Registrer dig her og hent dit GRATIS adgangskort til messen.