Nedlukning skabte rift om renseanlæg i det åbne land


Kloakmessen i Fredericia er et vigtigt mødested for Watersystems A/S, som oplever stor efterspørgsel på deres biologiske mini-rensningsanlæg

Watersystems A/S fra Aabenraa er specialister i biologisk spildevandsrensning, hvor minirenseanlægget ws bioclean er flagskibet for sønderjyderne, som igennem 15 år har leveret flere end 4000 anlæg landet over.

Watersystems A/S henvender sig til husstande og virksomheder i landområder, hvor der ikke er kloakering, når disse får et påbud fra kommunen om at forbedre rensningen af deres spildevand.

- Under Corona-nedlukningen har vi i lighed med andre virksomheder ikke kunnet være så opsøgende overfor vores kunder som normalt. Alligevel har vi haft travlt - faktisk har vi løbet endnu hurtigere, end vi plejer, fortæller Jette Pia Rasmussen, som er salgschef i Watersystems A/S.

Hun tilføjer: - Mange danskere har været hjemsendte - men har kunnet arbejde hjemmefra og de fleste kunne bevare deres indtægt. Det har givet dem tid og overskud til at gøre alvor af planerne om et minirensningsanlæg, og det har skabt travlhed for os, forklarer Jette Pia Rasmussen.

Kører den store kanon frem

Den 24.-25. marts 2022 får sønderjyderne også travlt, for der deltager de på Kloakmessen i Fredericia. Det ser de frem til, understreger salgschefen:

- Vi har udstillet på Kloakmessen lige siden starten, og det er den messe, vi satser mest på. Vi stiller med det stærkeste team - med en stor stand, et professionelt setup etc. Messen henvender sig direkte til vores kundegruppe; autoriserede kloakmestre, entreprenører med videre, så den rammer helt rent i forhold til vores virke.

- Det er dejligt at kunne byde så mange kunder og samarbejdspartnere velkommen på én gang. De ser, hvad vi har af nyheder, og samtidig får vi vendt stort og småt over en kop kaffe, vand eller øl - det er meget givende for alle parter, fastslår Jette Pia Rasmussen.

Watersystems A/S præsenterer naturligvis deres flagskib, minirenseanlægget ws bioclean i Fredericia, men de besøgende kan blandt andet også se nye produkter som forskellige udskillere, sandfang og nedsivningsanlæg, alt sammen i beton.

Kloakmessen 2022 afholdes den 24.-25. marts i MESSE C Fredericia i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre. Flere end 154 udstillere og det største udstillingsområde nogensinde byder de forventet flere end 3000 besøgende fagfolk velkommen.

Der er GRATIS adgang for fagfolk på kloakmessen mod registrering 

Registrer dig her og hent dit GRATIS adgangskort til messen